Personlig pleje

Jeanette Mikkelsen Onedropper

PERSONLIG PLEJE – UDEN SYNTETISKE KEMIKALIER

Et voksent menneske påfører ca. 300 kemikalier til sin krop hver eneste dag, og 80 af dem allerede inden morgenmaden. Disse kemikalier kommer fra sæbe, tandpasta, makeup, shampoo og andre hårprodukter.
Andre ting i hjemmet som toiletrens, opvaskemiddel, luftfrisker, rengøringsmiddel, vaskepulver, stearinlys osv. indeholder mange kemikalier og kan være medvirkende til at gøre os syge. Produkter baseret på rene æteriske olier er et sundere valg til en sund livstil. De er fuldkommen fri for syntetiske, skadelige kemikalier og kan erstatte alle kemikaliefyldte produkter i dit hjem.

Young Living har et stort udvalg af produkter som f.eks. makeup, skønhedspleje, tandpasta, rengøring, kosttilskud osv., alle baseret på rene æteriske olier.

Når det kommer til skønhed, hvem ved bedre end Moder Natur? Young Livings personlig pleje, hudpleje og skønhedsprodukter – alle infunderet med de reneste æteriske olier – forener naturen med luksus. Produkterne passer til alle aldre og hudtyper. De har stor effekt, er sikre at bruge, og renser og fugter effektivt.