Raindrop behandling

Jeanette Mikkelsen Onedropper

RAINDROP

Under en Raindrop Tecnique behandling anvendes 9 forskellige æteriske olier, som bliver masseret ind langs rygsøjlen og under fødderne. Behandlingsformen indeholder teknikker fra den traditionelle massage, zoneterapi, aromaterapi samt healing teknikker tilbage fra de indfødte amerikanske indianere. Den virker udrensende på ubalancer i kroppen og er intet mindre end et lille hverdagsmirakel, hvis man døjer med manglende energi, et dårligt immunforsvar eller rygsmerter.

Hvad, hvor og hvordan

Raindrop Technique er et kraftfuld værktøj til at hjælpe kroppen med bl.a. udrensning og støtte til alle kroppens Systemer. I løbet af de år, den har været praktiseret, har den hjulpet tusinder af mennesker. Raindrop Technique opstod i 1980’erne, hvor Dr. Gary Young blev inspireret af, at arbejde med Lakota indianerne. Ved at integrerer Vitaflex og massage, til at udnytte kraften af de rene teapeutesiske æteriske olier, til at bringer kroppen i strukturel og elektrisk balance.

Hvilke æteriske olier bruges dér: Under en Raindrop behandling, bruges en række æteriske olier, der er immunforøgende, som støtter kroppens naturlige forsvar, knoglesystemet, kredsløbssystemet respirationssystemet, det endokrinesystem, fordøjelsessystemet, mv. Olierne er rig på antioxidanter, humør opløftende og antiseptiske, hvilket skaber et ugunstigt miljø for skadelige vira og bakterier, der kan dvale i kroppen. Æteriske olier er kendt for at øge udholdenhed og energi, hjælper dig med at slappe af. Hjælpe med at håndtere stress, frustration og fremme den generelle sundhed, vitalitet og lang levetid.

De olier der anvendes er

  • Oregano
  • Timian
  • Basilikum
  • Cypres
  • Wintergrøn
  • Merian
  • Aroma Seiz™
  • Pebermynte
  • Valor®

Til dig der vil vide mere

Olierne falder som regndråber fra en højde på omkring 15 cm over ryggen, hvor af Raindrop Teknikken har fået sit navn. De bliver masseret ind langs rygsøjlen og rygmuskler, via forskellige massetekniker. Under fødderne, påføres Olierne med en Vita flex teknik, som via refleks zone påvirker hele rygsøjlen.

Hele processen tager omkring en time, men kan fortsætte med at arbejde i kroppen i op til en uge efter behandlingen, med mulig udretning og kropslig tilpasning i løbet af denne tid.

Sundhed er alt, hvad vi gør, siger, hører, ser og spiser. Raindrop Teknikkener et værktøj til at hjælpe med at genoprette balancen i kroppen.

Teknikken kan læres af alle

Mange fagfolk, herunder kiropraktorer, massører, osteopater, zoneterapeuter og certificerede aromaterapeuterne har fundet Raindrop og Vitaflex teknikker til at være et godt supplement til repertoiret i deres praksis.

Det er på ingen måde en nødvendighed at være behandler i forvejen, behandlingen og teknikkerne der kan læres af alle.

Videnskabelig dokumentation om resultaterne af Raindrop Teknikken er blevet samlet i en publikation med titlen “The Raindrop Study: Statistical Outcomes and Experiences with the Raindrop Technique of Aromatherapy”.

Vil du høre mere?

Kontakt mig endelig såfremt du skulle have spørgsmål, eller på anden vis mangler information.

Raindrop behandling (behandling med æteriske olier)

595kr · Varigheden ca. 55min.

En unik behandlingen som indeholder teknikker fra massage, zoneterapi, aromaterapi. Der indgår 9 forskellige æteriske olier som påføres under fødderne og på ryggen. Formålet er at støtte kroppens organer, muskler og knogler ikke mindst ryggen.

Nyd oliernes udrensende og afslappende effekt
-det er ren velvære.